Pàgines

dilluns, 23 d’abril del 2018

CABARET a Calàbria66



XAVIER IGLESIAS al piano
BRIGITTA LAMOURE divertida, simpàtica, humana...
MERY FERRER magnífica veu
SUSANA LARRIBA fantàstica ballarina, 
JORDI PRINCEP polifacètic; màgic, ballarí, saltimbanqui, actor...

I, tots a una, amb ganes de passar-s'ho bé, i, sobre tot, amb ganes de que el públic s'ho passi bé.
Així és com aconsegueixen un espectacle que frega lo entranyable.
Òptima programació per una tarda de diumenge, i en el nostre barri, no hem d'anar, doncs, gaire lluny per gaudir d'una excel·lent revista, digna del més exigent Paral·lel.

A Xavier Iglesias ja el coneixia, en diverses ocasions ha actuat, graciablement, amb Poemes al Nas de la Lluna, sempre amb la seva seriosa professionalitat. Avui ens ha divertit també, prenent  l'aire d'un music de CABARET. 

De Susana Larriba, no puc dir més que lloances, gran amiga del nostre grup de poesia, tan és així que ja la considerem un membre més de Poemes al Nas de la Lluna; sempre que li demanem, i pot, col·labora, generosament, amb nosaltres; igual balla, que recita, que actua, i, fins i tot, avui, la he sentit cantar! (Susana, la propera vegada que col·laboris amb nosaltres et farem cantar, ara ja coneixem aquest altre talent teu). Però sabem que és en la dansa on ella se sent més lliure i feliç, i ho balla tot; flamenc, tango. ball modern..., i balla amb música i sense música, al fil d'una veu, o al fil d'un silenci...

Brigitta Lamoure, qui no la coneix?, catapultada a la fama a través de la televisió, encantada sempre de xerrar amb la gent, en el teatre de CABARET teixeix un picaresc diàleg amb el públic, al qual repassa fins a la última filera.
(Com bé has suposat, Brigitta, les fotos no podien ser per Interviu; ara t'ho confesso, eren per aquest blog).

Mery Ferrer, no la coneixia, i ha estat una descoberta,  tot un estil de dona; físic imponent i gran veu, agradable i ben modulada, que,  en alguna cançó, arriba a emocionar. Igualment es diversifica en el ball i la actuació teatral.

Ens resta parlar de Sergi Princep; actor de cap a peus, i molt bo, amb la difícil habilitat de fer els jocs de màgia més divertits. Gran showman.

Tot aquest magnífic espectacle, presentat per l'Associació TALIA OLYMPIA

Avui, ja han abaixat el teló, però, quan tornin a pujar-lo...

NO US HO PERDEU!




Tranquils, és broma!


No podia faltar l'estreptease 


Aquests actors, igual els  trobes a
l'escenari, que al pati de butaques.

Entrades populars