Pàgines

dimecres, 1 de febrer del 2017

INFORMATIU SANT ANTONI online

Molts veïns del barri ja coneixen l'Informatiu Sant Antoni, editat en paper des de fa un munt d'anys, que ha tingut diverses etapes i alguna lleugera modificació en el seu nom a tot el llarg d'aquest temps.

Aquesta edició, palpable, comença ja a ser una edició romàntica, que els romàntics del barri acumulem, número darrere número, en una caixa cada cop més gran.

Però, els temps ens exigeixen  -i també ens ofereixen- més i més alternatives de comunicació, per això va nàixer l'INFORMATIU SANT ANTONI online, i constitueix un magnífic complement a la nostra estimada revista tàctil, aromàtica, física..., que cada trimestre, rebem a casa, si som socis, o procurem arreplegar-la en  els diferents establiments del barri que la tenen a disposició dels seus clients, o a la mateixa Associació de Veïns, o a l'Espai Veïnal CALÀBRIA66.

"Lo cortés no quita valiente", diu un encertat refrany castellà, i així és en el cas de l'INFORMATIU SANT ANTONI, la cortesia d'oferir-os una revista amb cos i ànima diversos cops l'any, no impedeix el valor d'editar, com a complement volàtil, el mateix Informatiu enriquit, actualitzat, d'una manera constant, per a totes aquelles persones que ja li han afegit una dimensió informàtica a la seva vida.

Si encara no coneixíeu aquest blog, ara en teniu la oportunitat:


Us podeu subscriure per rebre totes les actualitzacions, és gratuït, i molt útil per estar puntualment assabentat de tot el que es cou al barri.





Entrades populars